Gravis, una de les empreses que han treballat per recuperar el Pavelló Municipal de Girona-Fontajau

17/02/2020

El pavelló gironí es recupera del temporal Glòria gràcies al suport de l'Ajuntament de Girona i la feina col·lectiva de diverses empreses, entre elles Gravis Audiovisuals i Acústica, per deixar el pavelló operatiu en temps rècord.

 

Tres setmanes després d'una inundació causada per la borrasca Glòria que el va deixar inservible, el pavelló gironí s'omple amb 5.000 aficionats per gaudir d’un partit que ha sigut possible gràcies al suport de l'Ajuntament de Girona i la feina col·lectiva de diverses empreses, entre elles Gravis Audiovisuals & Acústica, per deixar el pavelló operatiu en un temps rècord.

Des de Gravis ens hem encarregat de posar a punt tant la megafonia de la pista gran del pavelló com el sistema de so de la sala de premsa. Per la megafonia de la pista, s'ha instal·lat un sistema de so amb etapes Powersof i processament sense fils de tot el sistema amb el software ARMONIA. També s'ha renovat el rack de control amb dos micròfons sense fils Audio-Technica de la Serie 3000, un estàndard utilitzat en grans espectacles i esdeveniments esportius arreu del món

A la sala de premsa, s'han instal·lat un rack de 8 sortides individuals i dos micros de sobretaula Audio-Technica, amb un sistema de so d’altaveus MASK6C-W d'Apart, de color blanc en harmonia amb el disseny de l'espai, controlats amb el preamplificador estèreo PM1122 d'APART, que permet control de volum per zones i mescla de diferents fonts sonores, i amplificat amb una etapa REVAMP2250.  

Tot i que encara queda feina per tornar al pavelló completament a la normalitat, a partir d'ara ja es podran jugar els partits. Per això estem molt contents d'haver pogut sumar esforços per aconseguir aquest èxit col·lectiu amb les persones, entitats i empreses que ho han fet possible.