Facebook Pixel

Gravis es converteix en partner oficial d'APART a Catalunya aquest 2020.

24/01/2020

Aquest 2020 comencem un nou camí com a partners oficials a Catalunya per la distribució d'APART, la marca europea especialitzada en sistemes de so per instal·lacions fixes amb equips de gran qualitat a bon preu i garantia de 5 anys per productes comercial

 

Amb més de 25 anys d'experiència en l'àmbit de les instal·lacions, APART ja és tot un èxit arreu del món. Fundat per instal·ladors, els seus productes són innovadors i fàcils d'instal·lar, convertint-se en solucions ideals per una gran multitud de sectors: restauració, hostaleria, escoles, comerços, entorns corporatius, locals d'oci, espais esportius, centres de culte... per espais interiors i exteriors.

També iniciem un servei de distribució i venda de material d'àudio, il·luminació, vídeo i accessoris amb un ampli ventall de marques i material.  

A partir d'avui, trobareu al nostre apartat web Distribució de Material els catàlegs d'APART i tots els nostres productes. Tot això acompanyat d'un servei d'assistència tècnica i preus especials per empreses, instal·ladors i professionals del sector audiovisual.  

  • apart by gravis