Facebook Pixel

Descobreix les nostres solucions de megafonia i acústica per fàbriques i entorns industrials.

22/06/2020

Sistemes de megafonia, equips EN54-25, tractament i estudis acústics per fàbriques, naus industrials i oficines.

A Gravis som experts en sistemes audiovisuals i acústica d'espais des de 1999. Al llarg dels més de 20 anys d'experiència, hem treballat amb una gran varietat de sectors econòmics oferint solucions a mida segons les necessitats i recursos dels nostres clients, per tal d'ajudar-los a garantir que les seves inversions en sistemes audiovisuals i acústica siguin sempre un èxit.

En aquest article volem presentar-vos les diferents solucions de megafonia, estudis i tractament acústic pensades per fàbriques i naus industrials.


SISTEMES DE MEGAFONIA DE GRAN DURABILITAT I QUALITAT-PREU

Disposem de les més avançades solucions integrals en megafonia i sonorització per a grans recintes com fàbriques i naus industrials o espais més reduïts com oficines i sales de reunions, amb sistemes que ofereixen versatilitat, grans prestacions i preus molt competitius. També disposem de material que compleix la normativa europea d'evacuació EN54-24. 

 

La Botzina MPLT62-G és un projector de música d'alta qualitat de 100 volts amb botzina de llarg abast bidireccional. S'ha convertit en un èxit de vendes per instal·lacions de megafonia d'arreu del món.

Gràcies a les dues vies i a la seva carcassa en forma de trompeta permet cobrir llargues distàncies i amplies àrees amb una gran qualitat de so, essent ideal per senyals d'alarma, música ambient i missatges de veu. 

Amb una carcassa resistent a la intempèrie (IP66) i a la corrosió, aquests altaveus de gran durabilitat es poden utilitzar tant en interior com en exterior, en condicions realment dures, com pàrquings, zones de descans... A més, el color es pot personalitzar sota demanda per integrar-se en el disseny de l'espai. 

 

Per recepcions, oficines, passadissos o espais reduïts disposem d'una àmplia varietat d'altaveus de sostre de baixa impedància i 100V, en color blanc, negre o personalitzat sota demanda.  La seva relació qualitat-preu no té competència per aplicacions de música ambient, senyals d'alarma i missatges de veu.

Disposem de models tant per exteriors com per interiors amb una gran durabilitat, resistència a la humitat i amb un disseny modern i fàcil d'instal·lar gràcies al seu senzill sistema de muntatge.

 

Els nostres altaveus sempre van acompanyats de dispositius de control i gestió amb una interface intuïtiva, aptes per usuaris sense coneixements tècnics, que permeten fàcilment ajustar els volums i crear llistes de reproducció per zones i franges horàries, entre altres prestacions molt interessants. 

I per a un sistema completament equipat, disposem de diversos models de micròfons dissenyats per sistemes de megafonia i amb diferents característiques segons les necessitats de cada projecte.


ESTUDIS I TRACTAMENTS ACÚSTICS 

Una de les nostres especialitats a Gravis és l'acústica d'espais. Mitjançant un estudi acústic previ us presentarem solucions a mida per esmorteir el soroll, insonoritzar o condicionar espais reverberants segons les necessitats de cada cas. 

 

CONDICIONAMENT ACÚSTIC D'OFICINES, RECEPCIONS I ALTRES ESPAIS

Quan l'acústica d'un espai no és la correcta s'acaben creant ambients reverberants i sorollosos que provoquen estrès i afecten la salut de clients i treballadors. Amb les nostres solucions de confort acústic, aconseguirem ambients agradables i silenciosos que augmentaran la salut, productivitat i concentració dels usuaris.

Utilitzem materials propis homologats amb el millor preu i ofertes de fàbrica, que no requereixen obra i són ràpids d'instal·lar. Es presenten en diferents formes, colors i es poden serigrafiar, integrant així aquests materials en el disseny de l'espai. 

ESTUDIS, INSONORITZACIÓ I BARRERES ACÚSTIQUES

A l'insonoritzar espais el que pretenem és que la font sonora d'un espai A, arribi a un espai adjacent B amb la mínima energia possible.

Per aconseguir-ho, utilitzem materials aïllants, que absorbeixen la major part de l'energia i atenuen el pas del soroll, per mitjà del sòl, el sostre i les parets. També disposem de solucions per esmorteir el soroll en camp obert, mitjançant barreres acústiques. També realitzem estudis de soroll i  assessorament per al compliment de normatives de contaminació acústica. 


Necessites els nostres serveis? Truca'ns al 972 460 400 o contacta a través del següent formulari i et farem una visita tècnica gratuïta! 

T'assessorarem per escollir la solució més adequada a les teves necessitats i recursos. També ens podem encarregar de la instal·lació i configuració perquè no t'hagis de preocupar de res.