Confort acústic: Per què és important pel meu negoci?

08/07/2019

Sovint molts locals o negocis inicien les seves activitats sense tenir en compte un factor molt important en quant a l’espai: el confort acústic.

Quan l’acústica d’un espai no és la correcta s’acaben creant espais sorollosos, als quals la comunicació acaba resultant quasi impossible, provocant estrès tant a clients com a empleats. També deriva en altres problemes, com un mal rendiment dels equips de so, contaminació acústica, problemes amb el veïnat pel so excessiu, etc.

Per això des de Gravis recomanem fer un estudi detallat i minuciós en cada cas per aconseguir una solució eficaç adaptada a cada espai, ja que cada situació és tot un món i requereix de diferents solucions.

Una de les principals solucions que oferim des de Gravis són les plaques d'espuma acústica. Aquest material presenta un coeficient d'absorció molt elevat, compleix amb totes les homologacions i permet una instal·lació ràpida sense necessitat de fer obres. Es presenten en diferents formes, colors i a més es poden serigrafiar, integrant així aquests materials en el disseny de la sala, ja que entenem que disseny i confort acústic han d'anar de la mà.

No tan sols t’oferim la màxima qualitat, sinó també el millor preu garantit: gestionem tot el procés de forma interna, des de l’estudi, la compra de material a preu de fàbrica i la instal·lació, prescindint d’intermediaris que encareixen el preu final.

Creus que l’acústica del teu establiment podria ser millor? Contacta amb nosaltres i estudiarem el teu cas!