AREC presenta una nova solució per millorar la gravació i el streaming de debats i reunions

26/05/2020

La DS-4CU Speaker Tracking Station, al combinar-se amb un sistema de micròfons per a conferències i càmeres PTZ, permet a les càmeres rastrejar i enfocar a l'orador que estigui parlant, de forma automàtica i precisa.

AREC ha presentat la DS-4CU, una nova i innovadora Estació de Seguiment d'Oradors dissenyada per facilitar l'enregistrament i difusió de debats i reunions amb una realització professional. 

La AREC DS-4CU Speaker Tracking Station, juntament amb el sistema de micròfon per a conferències i les càmeres PTZ recomanades, permet a la càmera PTZ rastrejar i enfocar l'orador que està parlant de forma automàtica i precisa, quan aquest prem el botó per parlar pel micròfon. Ningú ha d'operar la càmera, aquesta detecta el micro actiu i enfoca al ponent.

AREC DS-4CU automatitza la commutació del senyal de la càmera, afegeix una superposició personalitzada i enfoca automàticament a l'orador que ha premut el botó del seu micròfon. Això permet que tots els participants i espectadors puguin veure un primer pla amb un grafisme que identifica el ponent a la pantalla quan l'orador parla. La càmera PTZ torna a la vista principal quan l'orador acaba de parlar i prem el botó de finalització.

El sistema AREC DS-4CU mou la càmera i enfoca a un interlocutor quan aquest activa el seu micròfon.
El sistema AREC DS-4CU mou la càmera i enfoca a un interlocutor quan aquest activa el seu micròfon.
L'interlocutor així com grafismes identificatius es poden visualitzar en un monitor local.
L'interlocutor així com grafismes identificatius es poden visualitzar en un monitor local.
Vista automàtica per captar a diversos participants quan parlen alhora.
Vista automàtica per captar a diversos participants quan parlen alhora.
DS-4CU suporta diferents dissenys de distribució de finestres que poden ser utilitzats en diferents escenaris.
DS-4CU suporta diferents dissenys de distribució de finestres que poden ser utilitzats en diferents escenaris.

AREC DS-4CU permet als usuaris afegir i seleccionar fàcilment els dissenys de disposició de pantalla i les imatges que es superposen al vídeo en funció de les seves necessitats.

L'estació de seguiment d'oradors AREC DS-4CU pot canviar a una vista predissenyada de conferència quan diversos participants activen els seus micròfons i parlen a el mateix temps.

Al combinar l'estació de seguiment d'oradors AREC DS-4CU amb les Mitjana Station de la Sèrie LS d'AREC, la reunió, ple o debat pot ser gravat i transmès en directe per streaming, amb qualitat Full HD, fins a dues plataformes simultàniament, entre molts altres beneficis que aporten aquests sistemes de de captació i emissió d'AREC.


El fet d'utilitzar-se juntament amb els Media Station, aconsegueix un sistema completament funcional i automatitzat que permet gravar i difondre fàcilment els plens i debats sense necessitat de personal tècnic dedicat.


Característiques destacades de AREC DS-4CU:.

  • Plànol automàtic de l'orador que parla.

  • Permet que tots els participants d'una reunió puguin veure clarament i de forma automàtica un primer pla del ponent que està parlant i un gràfic personalitzat a la pantalla.

  • Canvi de pla automàtic quan diversos participants parlen simultàniament.

  • S'integra perfectament amb els sistemes digitals de debat compatibles, com Shure, Bosch, Show i altres.

  • Perfecte per a sales de debats, parlaments i ajuntaments.

  • Es combina amb els Media Station de AREC per a la gravació i streaming en directe dels esdeveniments

Si vols adquirir sistemes de vídeo streaming o gravació truca'ns al 972 460 400 o contacta amb nosaltres a través del següent formulari.

T'assessorarem per escollir el sistema més adequat a les teves necessitats i recursos i ens podem encarregar de la instal·lació i configuració, perquè no t'hagis de preocupar de res!