Facebook Pixel

Ajuda als teus clients a arribar a tu.

19/05/2021

Els sistemes "digital signage" en unió amb sistemes de reserva de sales ajuden els usuaris a trobar fàcilment el que estan buscant.

La senyalització digital és ara més important que mai. Sistemes capaços de dirigir a les persones, mantenir-les informades puntualment i que permeten interactuar sense contacte interpersonal. Existeixen solucions que uneixen els sistemes de Digital Signage amb els de Reserva de Sales a un nivell d'integració i eficiència mai vistos.

Guia, informa i entreté a la vegada
La senyalització digital en qualsevol mena d'entorn (empreses, sanitat, edificis públics ...) dirigeix als usuaris pel recinte sense que hagin de preguntar a ningú, mostren informació important i entretenen mentre esperen.

Reserva de sales flexible
El programari mostra l'estat d'ocupació de sales i espais d'un recinte, permet reservar directament des de la pantalla i informa empleats i visitants de la seva disponibilitat.

Tot treballant conjuntament i a temps real
Al combinar diferents solucions es pot mostrar en temps real l'estat actual de les sales, llistat de pròxims esdeveniments, així com un plànol que mostri la ubicació de cada espai de l'edifici i el seu estat de disponibilitat actual. A més, les pantalles de reserva de sala poden mostrar informació, avisos, publicitat... gestionant aquests continguts de forma intuïtiva i remota des de diferents ubicacions i dispositius.


Necessites algun dels nostres serveis? Truca'ns a 972 460 400 o contacta a través del següent formulari i et farem una visita tècnica gratuïta.