7 Avantatges d'utilitzar la cartelleria digital per al teu negoci

26/05/2020

Botigues, aeroports, centres comercials, farmàcies, bancs, consultes mèdiques, òptiques... ja disposen de cartelleria digital. Però quins són els avantatges d'aquestes pantalles?

 

Cada dia són més les empreses que valoren les múltiples oportunitats de la "digital signage" o cartelleria digital a l'hora de captar i fidelitzar clients.

La utilització de cartelleria digital intel·ligent ha canviat molt la manera d'actuar dels clients dins dels establiments i és una eina perfecta per ajudar les marques a millorar la seva relació amb els clients i a maximitzar l'engagement, entre altres coses. Segons l'estudi que va realitzar l'Associació IAB Spain, els continguts de la cartelleria digital dins de la botiga motiven a comprar al 55% dels clients, ajudant en gran manera a augmentar les vendes.

A continuació volem mostrar-te 7 importants beneficis que ens aporten els diferents sistemes i equips de cartelleria digital:

  • Permet transmetre als teus clients les ofertes i serveis del teu negoci en temps real, permetent-los prendre decisions immediates de compra.  

  • Pots decidir en cada moment quins continguts interessa mostrar, planificant-los i programant- per dies, setmanes, i fins i tot hores, de manera flexible i immediata. 

  • Permet models interactius, on el client podrà buscar exactament el que vol mentre està al teu negoci mitjançant panells tàctils. 

  • Genera un fort impacte visual que atraparà els teus clients potencials amb un bon màrqueting de continguts, alhora que millora la teva imatge de marca transmetent modernitat i adaptació als nous temps.

  • Col·locant monitors a l'aparador, aprofitaràs la publicitat de la cartelleria digital les 24 hores els 7 dies de la setmana, de manera que el teu negoci segueix treballant i captant clients potencials mentre no estàs. 

  • Gestió multicanal centralitzada i en el núvol. És a dir que els continguts de tots els monitors són gestionats des d'una plataforma en el núvol i des d'un sol dispositiu, facilitant la programació del contingut amb un software intuïtiu. 

  • Pots rendibilitzar la inversió! Per què no llogar part del temps a algun dels teus proveïdors o negocis compatibles, perquè llancin els seus propis missatges als teus clients?

 

En conclusió, la cartelleria digital és una excel·lent eina de màrqueting al punt de venda. A què esperes per provar-la? 

Si vols adquirir sistemes de cartelleria digital truca'ns al 972 460 400 o contacta amb nosaltres a través del següent formulari.

T'assessorarem per escollir el sistema més adequat a les teves necessitats i recursos i ens podem encarregar de la instal·lació i configuració, perquè no t'hagis de preocupar de res! 

A més disposem d'un servei de finançament i rènting tecnològic amb l'objectiu de facilitar als nostres clients la viabilitat dels seus projectes de renovació audiovisual i millores acústiques.