Gravis Solucions Acústiques
Client: Teatre Neu
Ubicació: Barcelona

Projecte: estudi acústic, instal·lació i reacondicionament dels sistemes de so de diverses sales.

Teatre, sala d’espectacles, cinema, sala de varietats, cabaret, club d’humor… Probablement un dels locals més polifacètics i amb més història del barri de Gràcia de Barcelona. El Teatre Neu no és una excepció a l’hora de confiar a Gravis el manteniment i la remodelació dels seus sistemes de llum i de so.

Tres sales d’espectacle diferents (Xavier Fàbregas, Sala del Mig, Cafe Teatre) cada una amb una ambientació i un ús diferents, han passat per les nostres mans per a modernitzar-se i adequar-se a cada ús.

Processat del so, sistemes de control d’àudio, video i il·luminació: tots els aspectes tècnics de l’escenografia del lloc han sigut objecte d’estudi, revisió, processat, adequació, restauració o reforma per part dels nostres enginyers i tècnics.

A l’hora d’acondicionar acústicament el local o processar el sistema sonor de cares a obtenir un rendiment i intel·ligibilitat màxims, el resultat que han obtingut els especialistes de Gravis està a la vista: una de les sales d’espectacles i teatre amb millor reputació de tota la ciutat de Barcelona.