PRODUCCIÓ D'ESDEVENIMENTS

Un dels grans pilars de Gravis és la producció d’esdeveniments. Comptem amb més de 15 anys d’experiència, amb un equip tècnic qualificat i amb material actual de qualitat. Ens adaptem a les necessitats del client i subministrem tot el que pugui necessitar, des d’equips de so, llum, vídeo, escenaris, carpes, cadires, moquetes, estands, … fins djs, grups de música, orquestres o grups de ball. Ens encarreguem de tota la producció tècnica i artística, oferint una solució integra per als nostres clients.

PRODUCCIÓ TÈCNICA

Pel que fa a producció tècnica, a Gravis disposem d’equips actuals i de qualitat, incloent petites, mitjanes i grans produccions, sempre adaptant la solució a les necessitats i al pressupost del client. El nostre personal tècnic està altament qualificat i sempre disposat a atendre i adaptar-se als nostres clients, amb un tracte cordial i agradable.

PRODUCCIÓ ARTÍSTICA

Si el que necessita el nostre client és una producció completa, a Gravis oferim una solució artística per a la realització d’un esdeveniment complet. Cobrim necessitats com la reproducció de música i/o vídeo (DJ/VJ), l’actuació musical en directe (Grups de música, Orquestres, …), l’actuació de dansa, còmic… Tota la producció està a les nostres mans, perquè el client no s’hagi de preocupar de res.

TREBALLS REALITZATS